Dat ben ik dus…

Mijn naam is Sarah Mos en ik ben trotse mama van een stoere Bink – hij is dan ook mijn BIG WHY!

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring in fantastische bedrijven zoals Haribo, L’Oréal, Dr. Hauschka en Protest mogen verzamelen. Maar de spagaat tussen carrière en thuis was te groot. Dus ik wist wat ik moet doen!

Ik heb er nog geen dag spijt van gehad en heb sindsdien ongelofelijk veel nieuwe dingen geleert. Ik investeer in mezelf en neem eindelijk die stappen die ik altijd wilde nemen.

I do what I love and I love what I do!

Ik ben een analytisch sterke, gemotiveerde en betrouwbare professional met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van branding, social media management, e-commerce, marketing (off- en online), communicatie en business analyzing. Ik heb in 2006 mijn studie in Marketing en Controlling en in 2010 mijn studie in PR- en Massacommunicatie afgerond. Maar als je meer wil weten over wat ik dan precies gedaan heb de afgelopen jaren check dan hier mijn CV.

Iedereen heeft een boodschap! En ik vertaal deze naar je branding en je strategie, zodat de juiste klanten je gewoon gaan vinden. Nooit meer moeten zoeken, maar eindelijk gevonden worden? Een echte klantenmagneet worden? Ik laat je zien en voelen hoe dat mogelijk is! Wil je weten hoe ik dat doe?